Autamme luomaan uutta

Kun oikeat osaajat aloittavat yhdessä jotakin oikeaan aikaan, syntyy suuria asioita.

Avaamme uusia yhteyksiä ja kannustamme asiakkaitamme löytämään oman potentiaalinsa. Verkostojemme avulla autamme löytämään oikeat osaajat oikeaan paikkaan. Yhteisen ymmärryksen voimalla herätämme uusia ajatuksia, kestävämpiä ratkaisuja ja parempia toteutuksia, jotka vievät toimintaasi eteenpäin.

“Kun tutkimme toimintaasi yhdessä, löydämme yksityiskohdat, jotka edistävät tai hidastavat ideasi toteuttamista.”

Etsi edistäjät ja hidastajat

Laajamittainen toiminnan kehittäminen edellyttää strategista suunnittelua, uusien toimintojen ja järjestelmien kartoittamista sekä aikaa ja rahaa. Novice on partnerisi, kun haluat luoda uutta ja hakea siihen rahoitusta. Kun tutkimme toimintaasi yhdessä, löydämme yksityiskohdat, jotka edistävät tai hidastavat ideasi toteuttamista.

Apua rahoitushakemuksen tekoon

Novicella on laaja kokemus eri rahoituspalveluista sekä rahoitustukihakemusten laadinnasta. Olemme onnistuneesti hankkineet asiakkaillemme rahoitusta ja investointitukea muun muassa TEM:n, Business Finlandin, ELY-keskuksen sekä muiden kansallisten ja kansainvälisten rahoituspalveluiden kautta. Kuljemme tarvittaessa mukanasi koko kehittämisprojektin ajan varmistaen toimenpiteiden ja tavoitteiden toteutumisen.

Palvelumme uuden bisneksen luomisessa:

  • Kehittämisen ja innovoinnin konsultointi
  • Rahoitushakemuksen laatiminen
  • Strategiatyön sparraus ja jalkautus
  • Osaamisen headhunting
  • Motivaatioluennot

Motivoidu luennolla

Inspiroitunut tekijä on paras versio itsestään. Motivoivalla luennolla saadaan koko organisaatio samalle aaltopituudelle sekä työstämään yhteistä strategiaa eteenpäin.

Novicen motivaatioluennoilla käydään läpi ennakkokäsityksiämme sekä suhtautumistapojamme ja niiden vaikutuksia itseemme ja ympäristöömme. Puhumme työelämästä, elämästä ja elämisestä sanoilla, jotka jokainen voi napata omakseen.